keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Flormaria

Moi kaikki! On taas viikko vierähtänyt viime postauksesta. En vaan jotenkin saa kiinni työtahdista ja siitä, miten ehtisin kynsiä tekemään vuorojen välissä. Ihan varmasti ehtisin, mutta toinen juttu onkin, jaksanko ja viitsinkö :D Tulee aina iltavuoropäivinä nukuttua ihan liian pitkään ja aamuvuorojen illat katoavat mystisesti johonkin. Entäs ne yövuorot? No voihan ärrinmurrin, kun silloin ei jaksa keskittyä tai aina puuttuu joku tarvike tai koriste tai lakka tai... Seli seli ;)

Nämä kynnet tein viime viikonloppuna, kun sunnuntaina lähdimme äitini kanssa käymään kummitätini luona Karjalohjalla. Oli kiva reissu ja saa nähdä, käydäänkö uudestaan. Kummitätini olisi toivonut, että olisin ottanut rakennekynsikamat mukaan, mutta totesin tuhlaavani aikaa kynsien teossa, että ensi kerralla voin napata vaikka lakat mukaan. Päästään paljon nopeammin asiaan :D




Semmosta. Lakkana Flormar 802, leimauslakkana Konadin valkoinen ja leimoina XL-leimauslaatta nro 30 tähdet. Laattaa saa esim. MiMaxilta. Itse ostin laattani kaverilta, joka päätti siitä luopua :) Nämä kynnet ehtivät olla useamman päivän, kunnes eilen ne poistin. Tällä hetkellä lakkauksena Ruby Wingsin Gypsy ilman koristeluja. Näistä tuli jotenkin karseet, joten poistan ne tänään ja katsotaan, mitä tulee tilalle. Olisi meinaan taas pari vapaapäivää eli suomeksi aikaa lakkailla :)

3 kommenttia:

  1. Nätit kynnet!

    Osasin lopulta löytää sun blogin profiilikuvasi takaa, kun ei se heti meinannut perinteisellä tyylillä ilmaantua esille. Liityin "raatiin"! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!