perjantai 1. maaliskuuta 2013

OPI - Tease-Y Does It

Kynsillä tänään OPIa ja vaikka kuinka vietetään jo toista vapaapäivää (yhyy, huomenna töihin), en siltikään ole kerennyt lakkauksia vaihtaa. Eilen käytiin avokin kanssa uimahallilla, jossa itse kokeilin vesijuoksua ja avokki ui vieressä. Uimahallia on siis kiittäminen tämän lakkauksen "siistimisestä", en ole itse jaksanut siistiä kynsinauhoja lainkaan! Lakkaus varmaan vaihtuu tänään, kunhan saan imuroinnin ja lattianpesun pois alta tuossa iltapäivän puolella :) Ennen sitä siirtelen tavaroita pois tieltä ns. valmistautuen imurointiin ja teen hamppareita lounaaksi!


Tease-Y Does It on upea, tumma violetinruskea lakka, jossa on kultaista ja hieman vihreääkin shimmeriä. Outoudessaan mielettömän upea siis! Kynsillä lakka on mielettömän upea yksinäänkin ja siitä paljastuu hieman punaistakin ominaisuutta. Saattaa johtua myös shimmeristä, joka vaikuttaa aika ajoin tummanpunaiselta. Hankala lakka :D Jos teillä on eriäviä mielipiteitä lakan väristä ja shimmeristä, jakakaa ne toki kommenttiboxissa :)







Lakka peittää vallan upeasti yhdellä kerroksella, mutta "varmuuden" vuoksi lakkasin kaksi kerrosta. Kuten huomaatte, poikkesin leimailuinnostuksestani ja läimäsin tarrat kynsille. Onkohan nuo sitten niitä lootuksen kukkia vai? :P

Kiinnostaako ketään kuvapostaus meidän asunnosta?

4 kommenttia:

  1. Mulla sama lakka kynsillä nyt! Tuo on niin ihana! Meni vain koristelut mulla pieleen en jaksa edes blogissa julkaista niitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, olisit julkaissut vaan! Ei se mitään haittaa vaikka vähän pieleen meniski :)

      Poista
  2. En koostumuksesta osaa sanoa mitään, mutta lakkana toi on ihan tosi upea!! Tahtoo!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!