keskiviikko 14. elokuuta 2013

China Glaze - Champagne Bubbles

Sain Chinan Champagne Bubblesin Kynsinaisten lahjaringistä lahjaksi ja olin tyytyväinen siihen. Joskus yli vuosi sitten selailin jostain Chinan valikoimaa ja lakka näytti kovin kauniilta kuvissa, joten lisäsin sen himotuslistalleni. Nyttemmin olen senkin listan jo poistanut, mutta lahjarinkini jäsen nappasi lakan siltä listalta ja lähetti lakan lahjaksi minulle.


Joo... Ihan kiva lakka ja silleen. Kivoja noi hopeiset glitterit lakan seassa, ilmeisesti kuvastavat shamppanjan kuplia. Mutta. Pikakuivattajan alla lakka ei kuivunut millään. Ei sitten millään. Vielä viiden tunnin jälkeenkin lakkaan sai kevyesti kynnellä napauttamalla jäljen :( Se on totta, että jokainen lakka kuivuu 24 tuntia, mutta yleisesti ottaen suuri osa lakoistani on pikakuivattajan alla viiden tunnin jälkeen niin kuivia, että niihin täytyy tulla kunnon isku, jotta jälki jää. Tähän lakkaan riitti hyvin kevyt kosketus. Ehkä lakan kuivumattomuus johtui myös siitä, että lakkasin tätä 4 kerrosta kynnelle!!! (Tosin jokaisen kerroksen välissä oli pikakuivattajakerroskin...) Peittävyyskin siis surkea. Onhan se harmi, ettei näin kaunis lakka oikein säväyttänyt. Jostain kumman syystä myös pullon suu oli aivan tuhruinen ja kuivunutta lakkaa täynnä ennen kuin lakan avasin. Jos joku vain tämän lakan suostuu vastaanottamaan, niin aion tästä kyllä luopua, ei riitä hermot enää seuraavalla kerralla odottaa kuivumista.

Luin Kissaämmän blogista kissojen nenähaasteesta. Tässä Ansa ottaa väsyneenä osaa haasteeseen! :)

4 kommenttia:

  1. Hei Tiiuska! =)

    Mikäs se on se kynsijutskaryhmä FB:ssä, missä sä oot YP:nä?
    On päässy jotenkin ihan unohtumaan. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tunkenu nokkani moneen paikkaan, oon 5 kynsiin liittyvässä ryhmässä yp:nä. Tosin tässä tämän vuoden aikana en oo paljon mitään ryhmien eteen tehnyt, ehkä juuri ja juuri hyväksynyt uusia jäseniä sillon tällön. Vie tää työ vapaa-ajasta aimo haukkauksen...

      Poista
    2. Juu kiitos, sain jo avun eräältä toiselta ryhmästä bannatulta. =)

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!