torstai 26. joulukuuta 2013

Best of 2013

Näin 400. postauksen ja 166 lukijan kunniaksi päätin käydä viime vuoden tapaan tämän vuoteni läpi kynsien osalta. Olen aika varma, etten enää tämän vuoden puolella ehdi kynsiini keskittymään ja sitä paitsi, ne UV-lamput on edelleen tilaamatta :D Tämä vuosi on mennyt todella nopeasti ja olen oppinut paljon uutta. Töissä käyminen vie aikaa ja energiaani kynsien osalta, mutta toivon mukaan jonain päivänä saan rytmitettyä elämäni niin, että keskittymistä riittää myös tälle harrastukselle.

Olen taas valinnut lempilakkaukseni jokaiselta kuukaudelta ja lisäilen niitä tähän näin:

Tammikuu


Tammikuussa oli oikeastaan vaihtoehtoina vain kaksi lakkausta. Tämä verkkolakkaus ja ombre-lakkaus. Valitsin nyt kuitenkin tämän verkkolakkauksen.

Helmikuu


Helmikuusta löysin vain nämä lakkaukset, joihin olin tyytyväinen. Näillä osallistuin näemmä kynsikisaankin.

Maaliskuu

Maaliskuusta löysin parit kivat manit, mutta kyllä tämä water decalsein koristeltu Kinetics Flowery vei voiton. Huomasin myös, että tutustuin ensimmäiseen Liquid Sand -lakkaani (Stay the Night) maaliskuussa ja olin aivan myyty tekstuureille sen jälkeen :)

Huhtikuu

Huhtikuun lempparit ja koko vuoden lempparit ovat nämä liukuväri-leimakynnet, jotka tein Lakkaushaaste-ryhmään, aiheena Kukkia. Jos saan yhtään itseäni kehua (ees kerran vuodessa), niin nämä ovat oikeasti aika mahtavat. 28 kuvan tykkääjää eivät voi olla väärässä :) Iso kiitos kaikille tykkääjille ja kommentoijille!

Toukokuu

Kohti kesää mentäessä lakkausten ja postausten määrä vähenee jatkuvasti. Toukokuussa oli vain muutama lakkaus valittavana ja lemppareiksi valitsin nämä oranssit kynnet.

Kesäkuu

Kesäkuussa postasin tasan kaksi kirjoitusta ja kummassakaan ei ollut kynsiä, joten kesäkuu jää tyhjäksi.

Heinäkuu

Nyt sitten osui omaan nilkkaan tämä "valitsen jokaiselta kuukaudelta parhaan lakkauksen. Jostain syystä heinäkuussa lakkailin mielettömän upeilla lakoilla ja tekisi mieli laittaa tähän riviin kaikki. Mutta sehän tekisi tästä postauksesta aivan turhan pitkän. Siksi valitsin kuukauden kynsiksi ylläolevat kynnet. Ai että mulla on ikävä tuota kynsien muotoa! Ihanat mantelit <3 Olisikohan jo aika rakennella mantelit takaisin... Kaikki lakat yksinkertaisesti näyttävät upeilta mantelikynsillä.

Elokuu

Elokuussa metsästin karhun raivolla Suomeen rantautuneita IsaDoran tekstuureja. Lemppariksi valikoitu tämä Coral Crush, joka sai uuden arvonnoston: kuukauden kynnet.

Syyskuu

Syyskuun kuukauden kynnet ovat ehdottomasti ystäväni Marlin tekemät rakennekynnet. Aivan mielettömän upeat, kauniit, hienot, mahtavat ja niin edelleen :)

Lokakuu

Tekstuuri-liukuväri-leimailukynnet ovat lokakuun suosikkini. Muistaakseni myös nämä tein Lakkaushaasteeseen. Näemmä lokakuussa tapahtui tämä kynsien muodonvaihdos.

Marraskuu

Marraskuussa aloin urakalla tyhjentämään syntilaatikkoani, joten suurin osa postauksista on koottu yksiväristen kynsien ympärille. Jos olin radikaalilla tuulella, niin manikyyrinä saattoi olla ombremani. Marraskuun kuukauden kynsiksi pääsi tämä harvinainen otos glitterkynsistä.

Joulukuu


Joulukuussa ei ollut oikein kunnon vaihtoehtoja kuukauden kynsiksi. Tai sanotaanko näin, että nämä viimeisimmät geelit ovat ehdottomasti parhaimman näköiset, mitä saatoin löytää. Tai mitä olen ylipäänsä pitkään aikaan tehnyt. Saattaa johtua siitä, että ennen näiden tekemistä päätin oikein urakalla keskittyä tekemiseen enkä vain huitaista geeliä menemään. Harmi vain, että juuri näiden kynsien kohdalla tajusin lamppujen vetelevän viimeisiään. Nyt olen saanut kokea senkin, että huonojen lamppujen takia on kynnet alkaneet napsua irti. Eikä siis halkipoikkipinoon-irti vaan kokonaisina irti. Tällä hetkellä jäljellä on seitsemän kynttä :/

Mikä oli sinun mielestäsi vuoden lakkaus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!